تبلیغات
هنرهای دستی و آموزش ساخت شمع

هنرهای دستی و آموزش ساخت شمع
 
نویسندگان
ابر برچسب ها
عکس نكات مهم در شمع سازی فتیله برای شمع سازی روش ذوب كردن موم رنگ کردن موم در تهیه شمع ساخت شمع‌های پیچ ساخت انواع شمع های ساده قالبهای شمع سازی ساختن شمع ستونی شكل شمع‌های شناور شمع مایع شمع ژله ای به شکل جام گل شمع دو جداره (با گل خشك) Free music download for all peopel dokhtar دختر پسر فیلم شمع‌های ظرفی شمع مدل قارچ کتاب شمع های رنگی لایه لایه شمع جامد (معمولی) انواع عطرهای شمع سازی The شمع ژله‌ای شمع پودری شمع چهل تکه شمع مدل میوه شمع ژله‌ای حبابدار اصول اولیه شمع سازی شمع‌های دکوپاژ رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی بلوغ شمع‌های ژله‌ای قدیمی شمع‌های لایه‌ای شمع‌های پیچ و برش‌دار هنر شمع‌ سازی شمع‌ با ورقه‌های موم عسل شمع یخی شمع هاى زینتى طلایى افزاینده‌های موم ترکیه افزودن عطر به موم دانستنی های ابتدایی شمع سازی شمع‌های رویائی شمع‌ شنی لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع انواع سخت‌کننده‌های موم رنگ ها و شمع سازی دانلود ساخت شمع‌های قالبی شمع‌های قالبی شمع ژله‌ای ستاره برفی
لینک های مفید
تبلیغات

روش ذوب كردن موم
ذوب کردن موم تقریباً از ۱ و ۲/۱ تا ۴ ساعت طول می‌کشد و بستگی به اندازه ظرف مورد نظر و درجه حرارت دارد.

- مواد و وسایل لازم
دو عدد ظرف یکی بزرگتر برای جوش آوردن آب و دیگری کوچک برای ذوب کردن موم که داخل ظرف اول قرار می‌گیرد، چکش، اجاق خوراک‌پزی یا هر وسیله گرم کننده دیگر، قالب، یا ظرف مورد نظر برای شمع، پیچ‌گوشتی، دماسنج، آب
- روش کار
۱. مقدار مومی را که باری (قالب، ظرف شمع) لازم دارید به این ترتیب اندازه بگیرید قالب یا ظرف مورد نظر را پر از آب کنید و آن را اندازه بگیرید. سپس ظرف را خالی کنید و خوب خشک کنید.
۲. موم را به وسیله چکش و پیچ‌گوشتی به تکه‌های کوچک خرد کنید.
۳. تکه‌های موم را داخل ظرف کوچک‌تر که برای ذوب موم در نظر گرفته‌اید قرار دهید.
۴. ظرف زیری را از آب پر کنید (طوری که وقتی ظرف دوم را داخل آن قرار می‌دهید تا نیمه بدنه آن را از آب گیرد)
۵. ظرف را روی حرارت قرار دهید. و دقت کنید که آب ظرف تمام نشود. دماسنج را داخل ظرفی که موم را در آن ذوب می‌کنید قرار دهید و دقت کنید که دماسنج با ته ظرف تماس نداشته باشد.
۶. درجه حرارت را به حد متوسط آورید و اگر آب شروع به تند و سریع جوشیدن کرد درجه حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و آب به داخل ظرفی که موم را در آن ذوب می‌کنید پاشیده نشود. دقت کنید حرارت را زیاد کم نکنید چون در این‌صورت دقیق نگه داشتن درجه دماسنج برای شما دشوار می‌باشد.
۷. بعد از این‌موم ذوب شد و درجه دماسنج به حد مطلوب رسید، (اگر لازم است) سفت‌کننده را اضافه کنید و رنگ، و عطر را هم اضافه کنید. و با اضافه کردن این عناصر ممکن است که درجه حرارت پائین آید، دقت کنید که حرارت موم را به درجه مورد نظر برگردانید.
۸. شمع مورد نظر خود را درست کنید، قسمت ساخت شمع‌ها را ببینید و روش ساخت شمع‌ها را طبق توضیحات داده شده هر شمع بکار ببرید.




طبقه بندی: آموزش شمع سازی و شمع آرایی،
برچسب ها: دانستنی های ابتدایی شمع سازی، رنگ ها و شمع سازی، افزودن عطر به موم، انواع عطرهای شمع سازی، هنر شمع‌ سازی، انواع سخت‌کننده‌های موم، رنگ کردن موم در تهیه شمع، روش ذوب كردن موم، فتیله برای شمع سازی، نكات مهم در شمع سازی، قالبهای شمع سازی، ساخت شمع‌های قالبی، ساخت انواع شمع های ساده، لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع، اصول اولیه شمع سازی، افزاینده‌های موم، شمع دو جداره (با گل خشك)، شمع جامد (معمولی)، شمع ژله‌ای، شمع‌ با ورقه‌های موم عسل، شمع‌ شنی، شمع مایع، شمع پودری، شمع چهل تکه، شمع‌های دکوپاژ، شمع‌های شناور، شمع یخی، ساخت شمع‌های پیچ، شمع‌های لایه‌ای، شمع های رنگی لایه لایه، شمع ژله‌ای ستاره برفی، شمع‌های پیچ و برش‌دار، شمع‌های قالبی، شمع‌های ظرفی، شمع‌های رویائی، شمع ژله‌ای حبابدار، شمع‌های ژله‌ای قدیمی، شمع مدل میوه، شمع مدل قارچ، ساختن شمع ستونی شكل، شمع ژله ای به شکل جام گل، رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی، شمع هاى زینتى طلایى،
[ جمعه 29 مهر 1390 ] [ 11:12 ق.ظ ] [ حسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :