تبلیغات
هنرهای دستی و آموزش ساخت شمع

هنرهای دستی و آموزش ساخت شمع
 
نویسندگان
ابر برچسب ها
شمع‌های ژله‌ای قدیمی بلوغ شمع چهل تکه افزاینده‌های موم شمع ژله‌ای The شمع‌ شنی ساخت شمع‌های قالبی رنگ کردن موم در تهیه شمع شمع های رنگی لایه لایه شمع دو جداره (با گل خشك) شمع ژله ای به شکل جام گل اصول اولیه شمع سازی قالبهای شمع سازی انواع سخت‌کننده‌های موم افزودن عطر به موم شمع یخی شمع‌های قالبی شمع مدل قارچ هنر شمع‌ سازی فتیله برای شمع سازی شمع‌های پیچ و برش‌دار رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی شمع مایع شمع‌های دکوپاژ شمع هاى زینتى طلایى کتاب ساختن شمع ستونی شكل عکس شمع‌ با ورقه‌های موم عسل شمع ژله‌ای حبابدار شمع پودری شمع مدل میوه شمع جامد (معمولی) ترکیه ساخت شمع‌های پیچ رنگ ها و شمع سازی انواع عطرهای شمع سازی شمع‌های لایه‌ای شمع‌های رویائی شمع ژله‌ای ستاره برفی دانستنی های ابتدایی شمع سازی دانلود ساخت انواع شمع های ساده لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع شمع‌های شناور نكات مهم در شمع سازی شمع‌های ظرفی Free music download for all peopel dokhtar دختر پسر فیلم روش ذوب كردن موم
لینک های مفید
تبلیغات

روش ذوب كردن موم
ذوب کردن موم تقریباً از ۱ و ۲/۱ تا ۴ ساعت طول می‌کشد و بستگی به اندازه ظرف مورد نظر و درجه حرارت دارد.

- مواد و وسایل لازم
دو عدد ظرف یکی بزرگتر برای جوش آوردن آب و دیگری کوچک برای ذوب کردن موم که داخل ظرف اول قرار می‌گیرد، چکش، اجاق خوراک‌پزی یا هر وسیله گرم کننده دیگر، قالب، یا ظرف مورد نظر برای شمع، پیچ‌گوشتی، دماسنج، آب
- روش کار
۱. مقدار مومی را که باری (قالب، ظرف شمع) لازم دارید به این ترتیب اندازه بگیرید قالب یا ظرف مورد نظر را پر از آب کنید و آن را اندازه بگیرید. سپس ظرف را خالی کنید و خوب خشک کنید.
۲. موم را به وسیله چکش و پیچ‌گوشتی به تکه‌های کوچک خرد کنید.
۳. تکه‌های موم را داخل ظرف کوچک‌تر که برای ذوب موم در نظر گرفته‌اید قرار دهید.
۴. ظرف زیری را از آب پر کنید (طوری که وقتی ظرف دوم را داخل آن قرار می‌دهید تا نیمه بدنه آن را از آب گیرد)
۵. ظرف را روی حرارت قرار دهید. و دقت کنید که آب ظرف تمام نشود. دماسنج را داخل ظرفی که موم را در آن ذوب می‌کنید قرار دهید و دقت کنید که دماسنج با ته ظرف تماس نداشته باشد.
۶. درجه حرارت را به حد متوسط آورید و اگر آب شروع به تند و سریع جوشیدن کرد درجه حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و آب به داخل ظرفی که موم را در آن ذوب می‌کنید پاشیده نشود. دقت کنید حرارت را زیاد کم نکنید چون در این‌صورت دقیق نگه داشتن درجه دماسنج برای شما دشوار می‌باشد.
۷. بعد از این‌موم ذوب شد و درجه دماسنج به حد مطلوب رسید، (اگر لازم است) سفت‌کننده را اضافه کنید و رنگ، و عطر را هم اضافه کنید. و با اضافه کردن این عناصر ممکن است که درجه حرارت پائین آید، دقت کنید که حرارت موم را به درجه مورد نظر برگردانید.
۸. شمع مورد نظر خود را درست کنید، قسمت ساخت شمع‌ها را ببینید و روش ساخت شمع‌ها را طبق توضیحات داده شده هر شمع بکار ببرید.




طبقه بندی: آموزش شمع سازی و شمع آرایی،
برچسب ها: دانستنی های ابتدایی شمع سازی، رنگ ها و شمع سازی، افزودن عطر به موم، انواع عطرهای شمع سازی، هنر شمع‌ سازی، انواع سخت‌کننده‌های موم، رنگ کردن موم در تهیه شمع، روش ذوب كردن موم، فتیله برای شمع سازی، نكات مهم در شمع سازی، قالبهای شمع سازی، ساخت شمع‌های قالبی، ساخت انواع شمع های ساده، لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع، اصول اولیه شمع سازی، افزاینده‌های موم، شمع دو جداره (با گل خشك)، شمع جامد (معمولی)، شمع ژله‌ای، شمع‌ با ورقه‌های موم عسل، شمع‌ شنی، شمع مایع، شمع پودری، شمع چهل تکه، شمع‌های دکوپاژ، شمع‌های شناور، شمع یخی، ساخت شمع‌های پیچ، شمع‌های لایه‌ای، شمع های رنگی لایه لایه، شمع ژله‌ای ستاره برفی، شمع‌های پیچ و برش‌دار، شمع‌های قالبی، شمع‌های ظرفی، شمع‌های رویائی، شمع ژله‌ای حبابدار، شمع‌های ژله‌ای قدیمی، شمع مدل میوه، شمع مدل قارچ، ساختن شمع ستونی شكل، شمع ژله ای به شکل جام گل، رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی، شمع هاى زینتى طلایى،
[ جمعه 29 مهر 1390 ] [ 10:12 ق.ظ ] [ حسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :