تبلیغات
هنرهای دستی و آموزش ساخت شمع

هنرهای دستی و آموزش ساخت شمع
 
نویسندگان
ابر برچسب ها
افزاینده‌های موم شمع مایع شمع‌های ظرفی رنگ کردن موم در تهیه شمع شمع‌های قالبی رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی شمع‌های لایه‌ای ساخت انواع شمع های ساده افزودن عطر به موم شمع‌ شنی بلوغ The انواع سخت‌کننده‌های موم شمع های رنگی لایه لایه قالبهای شمع سازی اصول اولیه شمع سازی شمع هاى زینتى طلایى شمع دو جداره (با گل خشك) شمع‌ با ورقه‌های موم عسل هنر شمع‌ سازی شمع ژله‌ای ستاره برفی شمع مدل میوه فتیله برای شمع سازی ساخت شمع‌های پیچ شمع ژله‌ای شمع‌های دکوپاژ عکس دانستنی های ابتدایی شمع سازی شمع ژله ای به شکل جام گل کتاب شمع ژله‌ای حبابدار شمع‌های رویائی شمع چهل تکه روش ذوب كردن موم شمع‌های پیچ و برش‌دار نكات مهم در شمع سازی شمع پودری شمع مدل قارچ ساخت شمع‌های قالبی دانلود رنگ ها و شمع سازی Free music download for all peopel dokhtar دختر پسر فیلم شمع جامد (معمولی) انواع عطرهای شمع سازی شمع یخی ترکیه ساختن شمع ستونی شكل لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع شمع‌های شناور شمع‌های ژله‌ای قدیمی
لینک های مفید
تبلیغات

 هنر شمع‌ سازی
یادگیری این آموزش‌ها که همگی از سطح مبتدی و پایه آغاز می‌شوند، کمک می‌کند تا عزیزان بتوانند کاری هرچند کوچک ولی پرارزش را در منزل انجام دهند و از این طریق بتوانند به اقتصاد خانواده نیز کمک کند و باری را از دوش مرد خانواده بردارند. در ضمن چون انجام این کارهای دستی به‌راحتی با ارزان‌ترین وسائل و در منزل قابل اجرا است، بنابراین مادران عزیز می‌توانند همزمان با کار، به آموزش و مراقبت از کودکان خویش بپردازند و مجبور نیستند برای کار کردن، منزل را ترک کنند و از خانه و خانواده دور بمانند.
- برای شروع کار رعایت مواد زیر لازم است
۱. قبل از شروع به کار، لباس مخصوص کار به تن کنید و روی سطح کار را با روزنامه بپوشانید تا لباس و اطراف‌تان کثیف نشود.
۲. تمام وسائل لازم را در کنار دست خود قرار دهید.
۳. برای تمیزکردن ظرف پارافین، نیاز شستن آن ندارید، بلکه برای تمیز کردن آن می‌توانید بلافاصله بعد از استفاده و هنگامی که ظرف هنوز گرم است، آن را با یک دستمال غیر قابل استفاده و یا پنبه پاک کنید.
۴. قالبی که برای شمع‌سازی استفاده می‌کنید، باید صاف و صیقلی و بدون خراش باشد، در ضمن در قالب‌های یک تکه، سرقالب باید کوچک‌تر از ته آن باشد تا شمع پس از سرد شدن به‌راحتی از قالب جدا شود.
۵. برای سرد کردن پارافین، هیچ‌گاه آن را در فریزر قرار ندهید، چون شمع شما پس از سرد شدن ترک می‌خورد، ولی می‌توانید آن را در جای خنک و یا در طبقه‌ی پائین یخچال قرار دهید.
۶. برای تهیه‌ی شمع‌های شناور، باید به‌طور حتم از قالب‌هائی استفاده کنید که قسمت انتهای آن باریک‌تر از سرقالب باشد، در غیر این‌‌صورت شمع روی آب شناور نمی‌ماند و در ته ظرف فرو می‌رود. (قالب‌های شیرینی برای تهیه‌ی این شمع‌ مناسب‌تر است)
۷. خرده‌ها و زایدهای پارافین را دور نریزید. آنها را در کیسه‌ای برای ساختن شمع‌های چهل تکه نگه‌داری کنید.
- طریقه‌ی آماده کردن فتیله:
طریقه‌ی آماده‌کردن فتیله به این ترتیب است که فتیله را ۵ دقیقه در پارافین ذوب شده قرار دهید. سپس آن‌را از ظرف خارج کرده و به‌صورت صاف روی یک کاغذ روزنامه یا یک ظرف مسطح بگذارید تا خشک شود.
- شمع شناور
مواد و وسائل لازم:
۱. پارافین قالبی
۲. فتیله
۳. رنگ مخصوص شمع
۴. قالب شیرینی
۵. اسید استارین
۶. ظرف مخصوص ذوب کردن پارافین
۷. قلاب یا میله‌ی فلزی
طرز تهیه:
ظرف مخصوص ذوب کردن:
- برای ذوب کردن پارافین می‌توانید از ۲ قابلمه که یکی کوچک‌تر از دیگری باشد، استفاده کنید. به این ترتیب که در قابلمه‌ی بزرگ‌تر مقداری آب بریزید، سپس ظرف کوچک‌تر را که بهتر است از نوع دسته‌دار باشد (ماند ظرف شیرجوش)، داخل آن بگذارید، تکه‌ای از پارافین را داخل آن بریزید و قابلمه‌ی بزرگ‌تر را روی حرارت قرار دهید، سپس صبر کنید تا پارافین ذوب شود.
در ضمن خوب دقت کنید که آب داخل ظرف پارافین نریزد.
- پس از ذوب شدن پارافین، مقداری رنگ مخصوص شمع به آن بیفزائید تا خوب در آن حل شود.
- اسید استارین را به آن بیفزائید. استفاده از اسید استارین باعث می‌شود که شمع، هنگام سوختن دیرتر آب شود و باعث استقامت شمع می‌شود. در ضمن باعث می‌شود که شمع پس از سرد شدن، کمی کوچک‌تر شده و به‌راحتی از قالب جدا شود. در ضمن حلال خوبی برای رنگ است و باعث شفاف شدن آن نیز می‌گردد.
برای هر یک کیلو پارافین، ۳۵۰ گرم استارین لازم است.
- تعداد ۳ یا ۴ عدد قالب را در ظرفی مانند بشقاب یا سینی بگذارید تا جابه‌جائی آن راحت‌تر انجام بگیرد.
- پارافین را به‌آرامی داخل قالب‌ها بریزید و آن را در یخچال قرار دهید. بگذارید تا سرد شود.
- قبل از این‌که پارافین داخل قالب به‌طور کامل سرد شود، یک گودی در مرکز شمع به‌وجود می‌آید، این گودی را دوباره با پارافین مذاب پر کنید و بگذارید تا سرد شود.
- چنان‌چه شمع پس از سرد شدن به‌راحتی از قالب جدا نشد، آن‌را به‌مدت بیشتری در یخچال بگذاریدو
- شمع را از قالب جدا کنید و یک قلاب یا میله‌ی نازک را روی حرارت، داغ کرده و به‌آرامی در مرکز شمع فرو ببرید.
- فتیله را کمی بزرگ‌تر از قالب بریده و آن را در سوراخ ایجاد شده قرار دهید.
- در پایان ‌ظرف مورد نظر را پر از آب کرده و شمع را به‌آرامی روی آن بگذارید تا به‌حالت شناور روی آب قرار گیرد. (مراقب باشید که آب روی شمع را نگیرد)




طبقه بندی: آموزش شمع سازی و شمع آرایی،
برچسب ها: دانستنی های ابتدایی شمع سازی، رنگ ها و شمع سازی، افزودن عطر به موم، انواع عطرهای شمع سازی، هنر شمع‌ سازی، انواع سخت‌کننده‌های موم، رنگ کردن موم در تهیه شمع، روش ذوب كردن موم، فتیله برای شمع سازی، نكات مهم در شمع سازی، قالبهای شمع سازی، ساخت شمع‌های قالبی، ساخت انواع شمع های ساده، لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع، اصول اولیه شمع سازی، افزاینده‌های موم، شمع دو جداره (با گل خشك)، شمع جامد (معمولی)، شمع ژله‌ای، شمع‌ با ورقه‌های موم عسل، شمع‌ شنی، شمع مایع، شمع پودری، شمع چهل تکه، شمع‌های دکوپاژ، شمع‌های شناور، شمع یخی، ساخت شمع‌های پیچ، شمع‌های لایه‌ای، شمع های رنگی لایه لایه، شمع ژله‌ای ستاره برفی، شمع‌های پیچ و برش‌دار، شمع‌های قالبی، شمع‌های ظرفی، شمع‌های رویائی، شمع ژله‌ای حبابدار، شمع‌های ژله‌ای قدیمی، شمع مدل میوه، شمع مدل قارچ، ساختن شمع ستونی شكل، شمع ژله ای به شکل جام گل، رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی، شمع هاى زینتى طلایى،
[ جمعه 29 مهر 1390 ] [ 11:04 ق.ظ ] [ حسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :